Om manman

manman er en lille konsulentvirksomhed, der på kompetencer, professionalisme og tillidsfulde relationer ligger i toppen af klassen!

I manman skaber vi værdi ved at tilføre den erhvervspsykologiske og strategiske indsigt, støtte og udfordring, der gør vores kunder i stand til at skabe de resultater for samfundet, kunderne, borgerne og organisationen, som de har ambition om!

Vi skaber også værdi ved at opbygge stærke og langvarige kunderelationer, ved at yde den professionelle men også personlige service, som drives af oprigtig interesse og ved at samarbejde tæt med vores kunder om at skabe de bedste rammer for succes.

Vores ambition er at levere et konstant højt niveau af skræddersyede og virkningsfulde ydelser og service, som gør det nemt for vores kunder at vælge os. Igen. Og igen.

 +45 2288 1916

Lone Mandix er en erfaren erhvervspsykolog, bestyrelsesrådgiver og executive coach

Lones ambition er at udvikle værdiskabende ledelse og strategier på alle niveauer i organisationer og virksomheder, gerne startende i bestyrelsen. Hun har et særligt fokus på at hjælpe personer og teams til at udfolde og udfordre deres potentiale og indfri deres ambitioner.

Lone trækker på mere end 20 års erfaringer med ledelse, forandringsledelse, strategiudvikling og coaching. Hendes evne til at understøtte og udfordre kundens fokus med stærke værktøjer fra ledelsesteorien og psykologien skaber en stærk konsulentprofil.

Lone har fokus på at hjælpe organisationer, teams og individer til udvikling og vækst. Hun kombinerer en stærk analytisk nerve og fokus på handlekraft med forståelse for såvel menneskelig som forretningsmæssig udvikling til at designe virkningsfulde løsninger. Som konsulent er Lones tilgang kendetegnet ved at sætte en udfordrende og resultatorienteret dagsorden – med humor og anerkendelse som kernedrivere for processen.

Baggrund:

Lone Mandix er psykolog fra Københavns Universitet og har en lang række efteruddannelser inden for ledelsesudvikling, bestyrelsesudvikling, proceskonsultation og coaching. Herudover har Lone en MBA fra Henley Business School, London, samt en bestyrelsesuddannelse fra CBS.

Certificeringer, bl.a.:

 • Certified Executive Coach
 • Hogan assessment og personlighedstest
 • 5 Behaviours Lencioni Teamværktøj
 • MBTI®, JTI®, CPI®, DiSC®- personligheds- og  samarbejdstests
 • Reflector Big Five® – personlighedstest
 • 6styles® – ledelsesudviklingsværktøj baseret på emotionel intelligens
 • Mannaz 360 graders ledelsesværktøj® – individuel ledelsesanalyse
 • Changesetter® – et simulationsspil for lederteams om forandringsledelse
 • ADKAR Prosci® change management – forandringsledelsesværktøj

Mette er en erfaren konsulent, facilitator og coach

Mettes ambition er at hjælpe virksomheder til vækst ved at skabe sammenhæng mellem vision, strategi og konkrete indsatser i virksomheden.

Især inden for vigtige organisatoriske discipliner som strategi og forandringsledelse, kultur og værdier og performance management og –måling skaber Mette værdi for organisationer.

Baggrund:

Mette Heerulff har en HD i Finansiering samt en HD i Organisation & Ledelse. Hun er uddannet investeringsrådgiver og har i en årrække haft centrale HR positioner i store danske virksomheder. Mette har en lang række efteruddannelser inden for ledelsesudvikling, systemisk coaching, facilitering, projektledelse og så er hun uddannet psykodynamisk proceskonsulent.

Certificeringer, bl.a.:

 • EMCC certified coach
 • JTI, DiSC, PAPI and Logic
 • Reflector Big Five
 • Connector Ability

Ditte Deigaard er en efterspurgt change manager og facilitator af bæredygtighedsdagsorden

Ditte har gennem en årrække været en  efterspurgt konsulent inden for change management med særlig interesse i implementering af strategiske forandringsprocesser og bæredygtighed. Ditte hjælper kunder til at få strategier til at leve i daglig praksis og rådgiver om strategiers indflydelse på organisationer, mennesker og omverden. Hun har lang erfaring fra både offentlige og private virksomheder i rollen som konsulent, coach, forandringsleder og projektleder.

Ditte formår i særlig grad at stille sin kompetente nysgerrighed og faglige ekspertise til rådighed på en måde, som skaber langvarige kunderelationer.

Baggrund:

Ditte er cand.mag. i kommunikation og psykologi og har herudover en CBA fra AVT Business School. Hun har efteruddannelser i bl.a. Organisationspsykologisk efteruddannelse (OPU) og Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT.

Certificeringer:

 • Actee®
 • ADKAR Prosci ®
 • Prince 2 Foundation®
 • GDPR EU Foundation
 • MBTI®, SLII ®, PAPI ®, Insights Discovery ®, DISC ®